AVLHungary.jpg

AVL Magyarország

A magyar AVL az elmúlt 20 évben élvonalbeli kutató-fejlesztő centrummá vált a hajtásláncrendszerek területén, és egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az elektromos és a hibrid technológiára is.

belsoegesu_motorok_600x300.jpg

Belsőégésű motorok

Belsőégésű motorok fejlesztése a koncepció megálmodásától a késztermék végső finomhangolásáig.


elektromos_es_hibrid_hajtaslancok_600x300.jpg

Elektromos és hibrid hajtásláncok

Az AVL Magyarország – a belsőégésű motorok tökéletesítésén kívül – egyre nagyobb figyelmet fordít az elektromos és a hibrid megoldásokra is. Ezek jelentik a jelen és a jövő meghatározó zöldtechnológiáit, amelyek az emisszió csökkentésével hosszú távon élhetővé tehetik bolygónkat.


hajtaslancok_fejlesztese_600x300.jpg

Hajtásláncok fejlesztése

Az AVL Magyarország 15 éves története alatt élvonalbeli kutató-fejlesztő centrummá vált a hajtásláncrendszerek területén. Nem pusztán egy-egy alkatrész megalkotását végezzük el, hanem rendszerszinten befolyásolunk folyamatokat: teljes motorcsaládok fejlesztésében veszünk részt a tervezéstől a tesztelésen át a kalibrációig. Modern és megbízható megoldásaink mellett ez is az oka, hogy a világ élvonalbeli gyártói is velünk dolgoznak.


onvezeto_technologiak_600x300.jpg

Önvezető technológiák

Noha az önvezető autózás az iparág egyik legfelkapottabb témája, a technológia sokaknak még a távoli jövőt jelenti. Az önjáró autókhoz kapcsolódó rendszerek és szoftverek fejlesztése az AVL mérnökeinek a mindennapok részét jelenti. Jelenleg egy olyan szoftver fejlesztésén dolgozunk, amely a hibrid járművek energiamenedzsment-rendszerét optimalizálja. Az optimalizálás előfeltétele a belsőégésű és az elektromos motor működésének összehangolása. A szoftvert jelenleg szimulációs környezetben teszteljük biztató eredményekkel.